statystyki

Kto powinien dokonać pomiarów czynników szkodliwych w hali magazynowej

autor: Maciej Ambroziewicz12.02.2015, 10:28
Maciej Ambroziewicz specjalista ds. bhp

Maciej Ambroziewicz specjalista ds. bhpźródło: Dziennik Gazeta Prawna

Ostatnio w jednej z hal magazynowych, w której pracują nasi pracownicy, ustawiono kartony na paletach z oryginalnie zapakowanymi substancjami chemicznymi. Nie są to nasze substancje, ponieważ tylko wynajmujemy powierzchnię magazynową innej firmie. Pracownicy, którzy pracują w tej hali, skarżą się na uciążliwy (dość specyficzny, cytrynowy) zapach, a także kaszel po kilku godzinach przebywania w hali. Czy pracownicy mogą pracować w takich warunkach?

Reklama


EKSPERT RADZI


Pozostało jeszcze 89% treści

Czytaj wszystkie artykuły
Miesiąc 97,90 zł
Zamów abonament

Mam kod promocyjny
Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy INFOR Biznes. Kup licencję
Więcej na ten temat

Reklama


Polecane

Twój komentarz

Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.

Widzisz naruszenie regulaminu? Zgłoś je!

Polecane